Eladó lakások Balatonfüreden, vízparti lakás Balatonfüred, új lakások Balatonfüreden, BALATONFÜREDEN ÚJ LAKÓPARKBAN LAKÁSOK ELADÓK, igényes balatonfüredi lakás közel a part, új lakás Balatonfüred strand közeli, közvetlen a vízparton új lakások Balatonfüreden, újszerű lakás, felújítandó lakás, vízparti luxus lakás Balatonfüreden, társasházi új lakás Füred, Balatonfüreden vízparti lakás eladó, új társasházi lakás az Aranyhíd sétányon Balatonfüred

vissza >>> ALFAINGATLAN FŐOLDALA

ALFAINGATLAN - Balaton Ingatlaniroda Balatonfüred a 71-es úton
Kapcsolat: +36 70 243 4422 Levél: balassa33@gmail.com Megbízás eladásra
BALATONFÜRED LAKÁSOK BALATONFÜRED FÜRED ÚJ LAKÁSOK Füred Vízparti lakások
BALATONALMÁDI Csopak új lakások a parton Vízparti lakások Füred Füred panorámás lakás
BALATONSZEPEZD KERESÜNK Vízparton eladó É-i part Balaton-felvidék Káli-medence

Szeretné Ön is gyorsan eladni ingatlanát Balatonfüreden? Keresse irodánkat: 06 70 243 2244

Melyik lakás érdekli Önt? Kattintson a képre a további információért!

Balatonfüreden jó állapotú lakás a Noszlopy utcában

Balatonfüreden nappali és 4 szobás tetőtéri lakás, 2 szintes eladó

Balatonfüreden 1996-ban épült, jó állapotú lakás, balatoni panorámás eladó. Nappali és négy szobás. Kattintson a további részletekre. Megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 és a 06 70 243 2244 mobilon, Alfaingatlan.

Ár: 37.200.000,- FtBalatonfüreden új lakás új ház lakóparkban eladók

Balatonfüreden új lakások és új házak lakóparkban eladók

Balatonfüreden új építésű lakóparkban lakások és házak eladók. Kattintson a további részletekre. Megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 és a 06 70 243 2244 mobilon, Alfaingatlan.

Ár: 42.500.000,- Ft-tólBalatonfüreden a parton eladó újszerű, nappali és 2 hálószobás teraszos lakás

Évek óta biztos albérlő van. Ezek a lakások a booking.com-on keresztül, nagyon magas áron kerülnek kiadásra. Ezzel a vétellel csak nyerhet! Balatonfüreden a pezsgő élet kedvelőinek ajánlom, ezt a parton lévő nappali+ 2 szobás lakást, nagy terasszal

Balatonfüreden a Silver udvarban a parton, eladó újszerű lakás, melyet a parti pezsgő élet kedvelőinek ajánlok. Itt mindent egy helyen megtalál, butikok, kávézók, éttermek a balatonfüredi móló és a szállodák szomszédságában. A szemközti parkolóban jégpálya is épül. Nappali+2 szobás, I. emeleti teraszos lakás. Mérete: 46.36 m2 + a terasz 15.28 m2. Az ár a berendezést tartalmazza. Remek befektetés a lakást jelenleg is bérlik, s ha lehet az új tulajdonostól is bérelnék. A teremgarázsban 2 parkolóhely is vásárolható hozzá. A szomszédos Silverine szálloda wellness részlege, kedvezményes áron igénybe vehető. Céges tulajdon a feltüntetett vételár nettó ár. További információért, megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

Ár: 42.5 MFt (nettó ár)Személyes megtekintésre egyezetés Balassa Éva mobil: +36 70 243 2244, E-mail: balassa33@gmail.com

Válasszon a balatonfüredi új és újszerű lakásokból. Költözhető, és új lakások Füreden.

Balatonfüred 4-es társasházi lakás az Óvárosban, minden új

Balatonfüreden a sétányon új lakás berendezéssel

CSOPAKON új lakások a parton, átadás június és augusztus!

 

Balatonfüred panorámás vízparti lakás >>> bővebben

Balatonfüred közvetlen vízparti szabad lakások

CSOPAK új lakások a sétányon árlistával

Balatonfüred épülő lakások a part közelében

Füred új lakások, új árlista! Átadás 2018. 09-10. hó

Balatonfüreden a centrumban, költözhető

Családi lakóparkban lakások, emeleti most foglalózzon!

Balatonfüred új társasházi épülő lakások, átadás október.

Balatonfüreden panorámás, épülő lakások

Balatonfüredi költözhető új lakás, berendezve, kerttel

Új projekt jön. 60 új lakás a balatonfüredi parton!

 

Balatonfüred a parton 82 m2-es lakás nagy teraszokkal. Megtekintehtő 2018.10.01-től

Eladjuk az Ön ingatlanát is, keressen bennünket, elég ha felhív, mi megyünk!

Ingatlanközvetítés a Balaton északi partján. Eladó ingatlana van? Keresse az ALFAINGATLANT Balatonfüreden

Mobil: +36 70 243 2244 - E-mail: balassa33@gmail.com

Balatonfüreden a Carina Residence épületében a K-i szárnyban eladó lakások, örök balatoni és tihanyi panorámás

Balatonfüreden költözhető új lakás kertrésszel és parkolóval, berendezéssel

Balatonfüreden a 71-es út közelében, új lakás eladó teljes berendezéssel, A lakáshoz terasz és kertrész kapcsolódik. Parkolót az ár tartalmaz. Nappali konyhával, hálószoba, fürdőszoba.

Ár: 46.500.000.- Ft
Balatonfüreden épülő lakások közel a szívkórházhoz, iskolához, üzletekhez

Balatonfüreden a 71-es út felett 4-es társasházban új épülő lakások eladók a parttól 600 méterre. Közel a szívkórház, iskola, üzletek. Legyen az elsők között a választásban, foglalózható. Tekintse meg a bővebb információt itt.

Ár: 35.000.000.- Ft-tól
Balatonfüreden eladó új lakás lakások

Új lakások Balatonfüreden, a legjobb áron eladó lakások kertrésszel, terasszal, 2 db parkolóval, kisebb lakóparkban. Füred újonnan kialakított családiházas övezetében, ahol már csodás új házak vannak, 8 épületes lakópark épül. Az épületek 2 lakásos ikerházak. Egy épületben 1 db földszinti és 1 db emeleti lakás van. Az emeleti lakás oldallépcsőn közelíthető meg. Mindkét lakáshoz 200-300 nm nagyságú öntözőrendszerrel ellátott, leválasztott kertrész tartozik. A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra. Aktuális: emeleti lakások.
Hívjon, kapcsolat: 06 70 6808 265

Ár: 39.900.000.- Ft -tólBalatonfüreden exkluzív új villában lakások eladók a centrumban

Rövidesen költözhető. Balatonfüreden exkluzív villaépületben új lakások eladók, átadás 2017.09.hó.

Balatonfüreden minőségi kivitelben és minőségi anyagokból épült új lakások eladók, átadás 2017. szeptember. A munka finisben van, kertrendezés folyik. A Balaton part gyalog 15 perc, hivatalok, orvosi rendelő a közelben. Tekintse meg az alaprajzokat a bővebb ismertetést és a műszaki leírást. Jöjjön nézze meg a minőség magáért beszél. KÖLTÖZHETŐ. Érdeklődni lehet: +36 70 6808 265

Ismertetés, szabad lakások, árak, alaprajz, műszaki leírás
Épülő, átadás 2018.II.n.évtől. Balatonfüreden közvetlen vízparti telken panorámás új lakások eladók leköthetők. BŐVEBBEN ITT

Balatonfüredi luxuslakások a vízparton. Értékálló befektetés, kihagyhatatlan füredi vétel közvetlen vízparton, örök panorámás új lakások eladók, leköthetők. Két épületszárnyban 5 szinten, 32-32 lakás. Még idejében van foglalózni, de fogynak a lakások. További információ árak alaprajzzal az ismertetésben.
Megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

Árak az ismertetésben alaprajzzalBalatonfüreden vízparti lakások épülnek stranddal, wellnessel, medencékkel, szaunákkal
Balatonfüred lakások weblapja árakkal Közvetlen vízparton lakások Balatonfüred

Balatonfüreden eladó közvetlen vízparti, új lakások örök balatoni panorámával, szaunákkal, medencékkel, számtalan kényelmi szolgáltatással.

Egy örök érték Balatonfüreden. Legyen önző, kényeztesse magát és családját saját vízparti lakásában! Exkluzív lakást keres Balatonfüreden? - csakis ezt ajánlom Önnek! Új építésű közvetlen vízparti és panorámás lakások eladók. Telek 20.000 nm, 2 épületszárny 32-32 lakással, - közte portával és wellness részleggel. A vízpart 105 méter, strand a telken, megannyi kényelmi szolgáltatás: medencék, szaunák. Rövidesen vitorlásának helyet bérelhet a terület mellett!
Megtekintésre várom hívását a +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

AKTUÁLIS KÍNÁLATBALATONFÜREDEN KISEBB LAKÓPARKBAN ÚJ LAKÁSOK ELADÓK, 2 SZOBÁSTÓL A PENTHOUSIG.

Balatonfüreden ha nem átlagos lakást szeretne vásárolni, ezt ajánljuk új lakások

KÖLTÖZHETŐ Új lakások, új ajánlat a balatonfüredi lakások kínálatában.

új lakásokat kínálunk Balatonfüreden a Balaton part és az Óváros közötti részen. Gyalog 10 perc alatt a Tagore sétányon lehet. Az óvárosi üzletek, hivatalok csupán pár perces sétaút. A lakások kiváló minőségű anyagokat tartalmaznak. Az ár tartalmazza: telken 1 db. gépkocsi parkolót, és ....kattintson a részletekre, melyben alaprajzok, árak szerepelnek.

Árak a részletekbenBalatonfüreden új lakóparkban örök panorámás lakások medence használattal eladók
Balatonfüred új lakások panorámával, nagy terasszal, nyugati színvonalú kivitelezéssel eladók Balatonfüreden a tihanyi és balatoni panoráma, oly vrázslatos

Balatonfüreden örök balatoni panorámás lakások új lakóparkban eladók. Különleges kényeztetésben lesz része, aki e lakóparkban lakást vásárol. Gyönyörű panorámás telken két medence is épül a tulajdonosok használatára.

Ebben a balatonfüredi ÉPÜLŐ új panorámás lakóparkban 4 épülettömb létesül 28 lakással. A minőségre igényes vevők kedvükre válogathatnak a nappali+1 szobás a nappali+2 vagy 3 szobás lakások közül. Kuriózum a füredi dombtetőn! Itt épül Balatonfüred első tetőkertes társasháza, bámulatos tihanyi és balatoni panorámával. Válasszon luxus kivitelű, panorámás balatonfüredi lakást.
Jöjjön bemutatjuk! Megtekintésre várom hívását a +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

 Balatonfüreden vízparti lakások épültek stranddal, wellness részleggel

ÁTADVA. Balatonfüreden közvetlen vízparti telken panorámás új lakások eladók leköthetők. BŐVEBBEN ITT

Balatonfüredi kuriózum, értékálló befektetés, kihagyhatatlan füredi vétel közvetlen vízparton örök panorámás új lakások eladók, leköthetők. Két épületszárnyban 5 szinten, 32-32 lakás. Még idejében van foglalózni, de fogynak a lakások. További információ árak alaprajzzal az ismertetésben.
Megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

Árak az ismertetésben alaprajzzalBalatonfüred kedvelt részén új családi lakóparkban lakások kedvező áron eladók, leköthetők

Épülő lakások. Kattintson a képre

Balatonfüred kedvelt övezetében az arácsi részen zöldövezeti 6000 m2 bekerített telken, most épülő lakóparkban igényes lakások kedvező áron eladók, leköthetők. Öt földszint+2 emeletes épület épül, lifttel, mélygarázzsal. A balatoni panorámás lakásokból gyönyörű a tó látványa. A földszinti lakásokhoz kis kertrész tartozik. A teremgarázsban beállóhely vásárolandó. Kérjen részletes tájékoztatót!
Várom érdeklődését, hívását, hogy együtt megtaláljuk az Ön számára legideálisabb lakást. Hívjon a +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

 
>>> vissza a főoldalra Alfaingatlan

Balatonfüreden a parton eladó újszerű, nappali és 2 hálószobás teraszos lakás

Évek óta biztos bérlő van. Balatonfüreden a pezsgő élet kedvelőinek ajánlom, ezt a parton lévő nappali+ 2 szobás lakást, nagy terasszal

Balatonfüreden a parton eladó újszerű lakás, melyet a parti pezsgő élet kedvelőinek ajánlok. Itt mindent egy helyen megtalál, butikok, kávézók, éttermek a balatonfüredi móló és a szállodák szomszédságában. Nappali+2 szobás, I. emeleti teraszos lakás. Mérete: 46.36 m2 + a terasz 15.28 m2. Az ár a berendezést tartalmazza. Remek befektetés a lakást jelenleg is bérlik, s ha lehet az új tulajdonostól is bérelnék. A teremgarázsban 2 parkolóhely is vásárolható. A szomszédos Silverine szálloda wellness részlege, kedvezményes áron igénybe vehető. Céges tulajdon a feltüntetett vételár nettó ár. További információért, megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

Ár: 42.5 MFt (nettó ár)

>>> vissza a főoldalra Alfaingatlan

Balatonfüreden a 71-es út alatt eladó lakás a Tagore sétánynál a strand felett

Költözhető. Balatonfüreden a Szabadság utcában eladó balatoni panorámás luxus lakás a Tagore sétánytól és a strandtól 80-100 méterre. Nagy nappalijában konyha étkezővel,- kapcsolatos a teraszokkal, 2 hálószoba, fürdőszoba/WC. A ház földszintjén beltéri és kültéri medence van. A lakás közös költsége havi 110 ezer forint, mely ne riassza el! A lakás nyári, pár hónapos kiadása fedezi az éves költségeket és szépen hoz a konyhára is. Tekintse meg a lakás weblapját! Alfaingatlan Balatonfüred, elérhetőség +36 70 6808 265.

Ár: MEGBESZÉLJÜKBalatonfüreden eladó közvetlen vízparti lakások saját stranddal és beltéri medencével a házban


KAPCSOLAT: +36 70 6808 265 - E-mail: balassa33@gmail.com

BALATONFÜREDI HÁZAK: ház partközelben, ház nagy telekkel, ház ár alatt ide katt

Alfaingatlan a balatoni eladó ingatlanok közvetítője. Ingatlan eladás, vagy vétel keressen bennünket.

Balatonfüreden eladó új vízközeli lakások honlapja - itt megtekinthető

<<< vissza a főoldalra ALFAINGATLAN

ÁSZF Impresszum Adatkezelési tájékoztató Cookie

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

 

 

Irodánk az ALFAINGATLAN - Balaton Ingatlanközvetítő Iroda, Balatoni ingatlanok eladásával, közvetítésével foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a Baltonfüreden eladó új lakások, tégla lakások, panel lakások, apartmanok ajánlatai olvashatók. Egyéb ingatlanokat is kínálunk és keresünk Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -sel foglalkozik a Balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden az Ön szolgálatában..