Építészeti kialakítás:

 

 

Alapozás: síkalapozással, pont és sávalapokkal, vasalt talpgerendával.

Vázszerkezet: a vízszintes teherhordó szerkezetek, vb. lemez, kiváltók a vasbeton lemezzel együtt készülő gerendák,  a függőleges teherhordó szerkezetek vb. pillérek és  Porotherm 45 cm-es klíma tégla falak, vázkitöltő és merevítő funkcióval. A lakásokat elválasztó falak hangátló szerkezetűek lesznek.

Tetőszerkezet: Az épületek 2%-os lejtésű lapos tetővel fedettek, a tervezett műanyag lemez szigetelés fölött UV védelmet biztosító gyöngykavics terítés készül. Alatta párazárás és lépésálló extrudált polisztirolhab hőszigetelés kerül elhelyezésre.

Bádogos szerkezetek: A bádogozásokat, takarásokat ejtőket Lindab vagy annak megfelelő minőségű horganyzott- porszórt lemezből készítjük.

Hő-és hangszigetelések: Az épületek padló, fal és födémszerkezetében jellemzően polisztirolhab hőszigetelés készül, ahol szükséges lépésálló, máshol extrudált kivitelben a külső tér és a talaj felől.

Külső nyílászárók: fokozott hőszigetelésű, 3 rétegű üvegezéssel, rugalmas ütközéssel ellátott korszerű, színes műanyag nyílászárók készülnek a homlokzaton. A panoráma felől emelő-toló ajtók kötik össze a külső és belső teret. A teraszokat fölszereljük színes Globond tolópanellel, mellyel  a télikert-szerű használat is megvalósítható, illetve az árnyékolás lehetősége is biztosítva van.

Belső nyílászárók: Egyedi igények kielégítésének fenntartásával a megajánlott műszaki tartalom CPL felületű Jan típusú tömör kivitelű ajtókat építünk be rugalmas ütközéssel. A bejárati ajtók több ponton záródó biztonsági ajtók lesznek.

Burkolatok: A funkciónak megfelelő kerámia és laminált parketta padlóburkolatok készülnek illeszkedő lábazattal együtt. A vizes helyiségekben kerámia padlóburkolat és mennyezetig ehhez kiválasztandó jó minőségű csempe falburkolat lesz, a konyhában a konyhabútor alsó-felső elemei között készül csempeburkolat. A burkolatok színének kiválasztása vevői igények szerint történik. A teraszok kő illetve kerámia burkolatot kapnak. A lakások közlekedő és lakóhelyiségeinek falfelülete glettelt, fehér vagy pasztellszínű diszperziós festékkel ellátott felületűek.

Gépészeti elemek: A lakások vizes helyiségeiben RAVAK típusú szaniterek és Grohe típusú egykaros keverő csaptelepek kerülnek elhelyezésre. A lakások felszereltségének műszaki tartalma, fürdőszobai kiegészítőket nem tartalmaz. (tükör, törülközőtartó, WC papírtartó stb.)

A lakások hűtését és fűtését az épületek legfelső szintjén elhelyezendő levegő-víz hőszivattyús központi kazán biztosítja.

Elektromos szerelések: Minden lakás egyedi elektromos fogyasztásmérőt kap, 1x32A csatlakozási értékkel. A villanyszerelés falba, födémbe, aljzatba süllyesztett  műanyag védőcsőbe húzott réz, műanyag szigetelésű vezetékeléssel történik. A lakásokon belül saját elektromos elosztótábla készül, áram-védő kapcsolóval(életvédelmi relé) és túlfeszültség védelemmel. Az elektromos kapcsolók, dugaszoló aljzatok süllyesztett szereléssel készülnek, Legrande Valena típusban, fehér színben. A nappali és szobák TV csatlakozással lesznek ellátva, minden lakásban egy helyen informatikai csatlakozás kerül kiépítésre lehetőséget biztosítva arra, hogy a szolgáltató a WI-FI routert elhelyezhesse. Minden lakásegység digitális kaputelefon beltéri egységet kap, melyről az épület bejárati ajtaja és a lakóparki kiskapu is nyitható. A lakások mindegyik helyiségében lámpahelyeket alakítunk ki, lámpatestek nélkül. A konyhákban beépíthető elektromos főzőlap és sütő, valamint páraelszívó kerül a konyhabútorba beépítésre.

A  lakások riasztóhálózatának előkészítését a falakba történő védőcsövezéssel biztosítjuk. Az épületek villámvédelemmel és túlfeszültség elleni védelemmel ellátottak.

Bútorzat:    A lakások konyhabútort nem tartalmaznak.

 

A lakások értékesítése a megkezdés időpontjától folyamatosan történik, a konkrét kiválasztott lakás és a szerződéskötés feltétele a regisztrációs díj megfizetése (a vételár 5%-a), mely a vételár részét képezi a szerződéskötést követően. A vételár hátralévő részét a szerződés szerinti kulcsátadás időpontjáig kell megfizetni.

Amennyiben egy lakásra több jelentkezés történik, azon vásárlót részesítjük előnyben, aki kedvezőbb fizetési kondíciókat tud vállalni illetve magasabb vételárajánlatot tesz mint az árjegyzék szerinti vételár.

A vásárlás során ügyvédi közreműködést biztosítunk, a szerződéseket cégünk készítteti el ügyvédi iroda közreműködésével, melynek költségét cégünk állja.

Cégünk igyekszik maximálisan figyelembe venni az ügyfeleink egyedi igényeit is, erre az adott műszaki feltételek biztosítása mellett szakembereink segítségével lehetőséget biztosítunk. Ezek a burkolatválasztáson túl szerkezeti elemeket nem érintő szakipari és technológiai valamint belsőépítészeti munkákra is értendők, ezek előkészítését a technológiai sorrendnek megfelelő konzultáció keretén belül biztosítjuk.

 

 


vissza

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.