Alsóörsön balatoni panorámás lakások a part közelében a strand felett eladók, Alsóörsön újszerű ingatlanokat lakásokat kínálunk a strandnál

 

ALSÓÖRSÖN BALATONI ÖRÖK PANORÁMÁS LAKÁSOK A STRAND KÖZELÉBEN ELADÓK EMELT SZINTŰ SZERKEZETKÉSZEN

Tekintse meg a szabad kínálatunkat árakkal, alaprajzzal.
Fejezze be Ön igényei szerint!

Alsóörsön a strand felett a part közelében, 38 lakásos társasházban lakásokat kínálunk. A lakások emelt szintű szerkezetkészen, a közös területek pedig kulcsrakészen kerülnek átadásra.
A fűtés központi gázkazánról történik, a tulajdonosoknak a radiátorokat és a termosztátokat kell beépíteni, ill elhelyezni.
Az épület alagsorában exkluzív wellness részleg és fitness terem kerül kialakításra. Telken medence és jacuzzi.
Minden lakáshoz tároló helyiség is rendelkezésre áll, melynek ára 200.000,- Ft/ m2.
A földszinti lakásokhoz 100 m2 nagyságú kertrész is tartozik. A kültéri parkoló ára 2.000.000,- Ft.

ÁRLISTA ÉS ALAPRAJZOK - TOVÁBBI KÉPEK

FÖLDSZINT

Alsóörsön a strand felett eladó lakásokat kínálunk. Minden lakás szép balatoni panorámás. Választhat kisméretű lakást egy szobást, de nappali és 2 szobásból,
valamint penthouse lakásból is van kínálat. Az alsóörsi lakások emelt szintű szerkezetkész állapotban kerülnek átadásra.
További információért keresse és amennyiben szeretné megtekinteni, keressen mobilon. 06 70 243 2244

I. EMELET

II. EMELET

III.EMELET

IV. EMELET PENTHOUSE

Extra ajánlat Alsóörsön a parton a strand szomszédságában eladó lakások. Penthouse lakást is választhat örök balatoni panorámával.
A telken medence az épületben wellness részleg és fitness terem létesül.


KAPCSOLAT: +36 70 6808 265, 06 70 243 2244 - E-mail: balassa33@gmail.com

 

 

 

 

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Alsóörs ház, eladó alsóörsi lakás, Alsóörsi lakások, panorámás lakás Alsóörs, Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.