....Balatonudvariban panorámás, Balatonudvariban partközeli, Balatonudvariban új ház, Batonudvariban nyaraló eladó, eladó ingatlan Balatonudvari

BALATONFÜRED Lakás Balatonfüred FÜRED új lakások Balatonfüred új lakópark
BALATONALMÁDI Balatonudvari Badacsony  
CSOPAK Tihany - Pécsely Balaton-felvidék Káli Szepezd panorámás KÚRIA
BALATONI panorámás ZÁNKA PALOZNAK MEGBÍZÁS ELADÁSRA
Nézze meg az EXTRÁKAT Tájház Tapolca közeli VÍZPARTI ingatlanok KAPCSOLAT


BALATONUDVARI CSALÁDI HÁZ
  
   

nagykép>>>kisképre kattintva

Balatonudvari ingatlan, frekventált övezetben, közel a golf pályához, eladó egy 1997-ben épült családi ház, mely szobakiadásra és lakásra egyaránt alkalmas. A földszint és a tetőtér külön bejárattal megközelíthető, így több család is nyaralhat egymástól függetlenül. Az épület részben alápincézett, ahol akár egy kis borozó is kialakítható. A földszinten nappali, hálószoba saját fürdőszobával, valamint két szoba, konyha étkezővel és egy fürdőszoba van. A tetőtérben egy 2 szobás apartman, egy közös társalgó konyhával és 3 szoba mindegyik külön fürdőszobával. Az emeleti erkélyekről kis rálátás a Balatonra. A ház riasztóval felszerelt, klimatizált. Fűtése cserépkályhával megoldott, mely a ház összes helyiségét fűti a radiátorokon keresztül.
Kiváló lehetőség befektetőknek is.
Irányár:   48 000 000 Ft
                     

<<<vissza

 

 

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.