A Balatonon kedvelt településén Csopakon balatoni panorámás ház eladó, Csopakon panorámás ingatlan eladó, csopaki ingatlanok panorámával

 

Balatoni panorámás kúria Csopakon eladó

Exkluzív villa

EXKLUZÍV BIRTOK CSOPAKON! Közel fél hektár nagyságú szőlőbirtok, minden igényt kielégítő, panorámás, impozáns, luxus kúriával eladó! A 2007-ben épült házat kitűnő esztétikai érzékkel tervezték és a kivitelezése is hibátlan. Igazán szívet melengető otthon, mindamellett, hogy a szemet is gyönyörködteti. A tervezés során a népi építészet hagyományait követték, a ház stílusa igazán autentikus, de mindemellett a mai kor igényeinek megfelelő technikai kényelmet biztosítja. Alapterület 360 nm.  A földszinten tágas nappali, étkező konyha, vendégszoba, fürdőszoba és szauna, míg az emeleten nappali, 3 háló, 2 fürdő és panorámás erkély található. A ház előtti részen gondozott olaszrizling biztosítja a megfelelő alapanyagot a bor készítéséhez, melynek helyszíne a látványos borospince.

KÉPEK ÉS AZ INGATLAN ISMERTETÉSE - Ár 220.000.000.- FtMegtekintésre a +36 70 243 2244 mobilszámon lehet időpontot egyeztetni.

ALFAINGATLAN - 8230 Balatonfüred, Petőfi S. u. 4. - Telefon: 06 87 789 421 - E-mail: balassa33@gmail.com