Paloznakon eladó családi ház medencével a kertben, Paloznak családi ház és medence, Paloznakon eladó ház a Kisköre utcában, , Paloznakon jó állaputú eladó családi ház kertben medence,


PALOZNAKON ELADÓ CSALÁDI HÁZ MEDENCÉVEL A KERTBEN, 2 SZINTES, JÓ ÁLLAPOTÚ, IDEÁLIS NAGYOBB CSALÁDNAK IS

 

Paloznak község számtalan programot nyújt, kiemelkedő a fergeteges hangulatú nyári Jazzpiknik. A rendezvényeket itt találja

Nappali - 4 és fél szoba - 3 fürdőszoba - 1 konyha - 1 mini konyha - garázs - medece - szaletli

 

A Balaton-part kedvelt Hild díjas falujában Paloznakon eladó családi ház medencével a kertben, emeletről balatoni rálátással

 

Az ingatlan irányára 130.000.000,- Ft.

Ismertetés

A telek területe 577 m2, lakóterület a felső 2 szinten nettó 120 m2. Ideális ingatlan nagyobb család részére állandó lakhatásra vagy nyaralónak.
Az épület földszint, emelet és tetőtér beépítésű. A két felső szinten napsütötte, világos nappali és 4 szoba, 2 fürdőszoba és egy konyha létesült.
A földszinten garázs, egy mini apartman (kis szoba, konyha, fürdőszoba), valamint kisebb pince mosóhelyiséggel lett kialakítva.
A lakószintekhez nagyméretű teraszok kapcsolódnak. A telken medence, pár gyümölcsfa (korai cseresznye, szilva, füge) és egy sütögetős szaletli.

Az ár a bútorokat nagyrészben tartalmazza, így elég egy nagytakarítás és használatba vehető, s a nyarat már itt töltheti a család.

Az ingatlan összközműves, fűtése cirkó gáz. Tekintse meg a képeket és az alaprajzot. 

 

Megtekintésre időpont egyeztetés szükséges.
+36 70 243 2244, e-mail: balassa33@gmail.com

Tekintsen bele a 2023-as paloznaki Jazzpiknikbe!

 

<<<vissza

 

 

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Lovason eladó nyaraló, lovasi nyaraló eladó, Lovas eladó családi ház, családi ház Lovason, eladó ingatlan Lovas, Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.