Eladó panorámás ingatlanokSzigligeten, két szigligeti házat kínálunk megvehetó egyben kedvezménnyel vagy külön is, eladó két balatoni panorámás ház Szigligeten, Szigligeten nagy ház 2 lakrészesirányáron eladó

A Balaton északi partján Szigligeten eladó panorámás házak

Irodánk az ALFAINGATLAN keres eladó házat, telket, nyaralót az északi parton Balatonfűzfőtől Badacsonyig

 

Eladó ingatlanával keresse a 23 éve működő irodánkat Balatonfüreden! Nem kérünk kizárólagosságot az értékesítésre, jó képeket készítünk. A legnagyobb ingatlanos portálokon kiemeleten hirdet az ALFAINGATLAN Személyesen felkeressük, közvetítői díjat, csak eladásunk után kell fizetnie. Mobil: 06 70 243 2244 - E-mail: balassa33@gmail.com

 


SZIGLIGETEN ELADÓ BALATONI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ 2 LAKRÉSZES

Az ingatlan ára 89.930.000,- Ft

Elvehetetlen balatoni és badacsonyi panoráma!  Szigligeten eladó egy 2 lakrészes családi ház!

Épült 2000. évben. A telek nagysága 977 m². A ház összközműves, fűtése cirkó gáz. A ház alatt pince található.

Hegyoldalon fekvő, Badacsonyra és a Balatonra is gyönyörű panorámával rendelkező ház eladó. Nagy alapossággal és precizitással 2000-ben épített, folyamatosan karbantartott ingatlan elhelyezkedése és műszaki állapota  kifogástalan! A ház elhelyezkedése hegyoldali, gyalogosan 10 percre a Yacht kikötőtől, 15 percre az igen kedvelt szigligeti strandtól. Az ingatlanban 2 külön is használható lakás található, két szinten.

A felső lakás  teljes bútorzattal a földszinti pedig berendezés nélkül kerül eladásra.

A földszinti  lakás úgy került kialakításra, hogy alkalmas legyen mozgássérült lakók igényeinek kielégítésére is. Az ajtók szélesebbek a kerekes mozgássérült kocsi miatt az átmenet a helyiségek között és a tusolóban is akadálymentesített. 1 autó beálló (Carport)a ház mögött és parkoló a ház előtt.

Az emeleti lakás:

Alapterülete: 137 m2 , 4 szoba , konyha, 2 tusolós fürdőszoba WC-vel,, folyosó, elől kerekített balkon, hátul járólapos terasz. Konyha: beépített konyhaszekrény  teljes felszereltséggel mint cerán főzőlap, hűtő-fagyasztógép, Mikrohullámú sütő és mosogatógép. Fürdőszoba: fürdőkád, WC,  tükrös szekrény, mosógép, szárítógép, 3 kis szekrény. Hálószoba: francia ágy éjjeliszekrénnyel, 1 ruhásszekrény. Vendégszoba: francia ágy éjjeliszekrénnyel, 1 ruhásszekrény és egy kis íróasztal. Vendég fürdőszoba: tusoló ,WC, tükör lámpákkal, 1  szekrény. Iroda: 1 nappali-szekrénysor, 1 nagy íróasztal, 2 polc. Nappali:kétüléses  Coach, 3 üléses kihúzható Coach, dohányzó asztal , 1 étkező asztal 5 székkel, 1 tükrös szekrény (1900-as évek elején készült) 2 vitrin, 1 öntöttvas svédkandalló. Balkon: Asztal és 6 szék ,1 kisasztal, 4 napozószék és egy hűtő.

Az alsó lakás:

Alapterülete szintén: 137m2. Konyha,4 szoba, 2 fürdőszoba WC-vel , folyosó , terasz és télikert. A házhoz pince is tartozik 2 helyiségből áll, amiből az egyik a kazánház. Ide 2018- ban új gázkazán került beszerelésre. A lakásokban a fürdők kivételével laminált padló található. A fűtést modern gázkazán  biztosítja. Összefoglalva,ez a minden igényt kielégítő ingatlan csak a kulcsátadásra vár és azonnal élvezhető egy olyan életminőség, melyet csak a Balaton a gyönyörű kilátás és egy jól berendezett családi ház nyújthat.

…. és ez még nem minden! További lehetőségeket tartogat az, hogy a mellette lévő ház szintén eladó ugyanettől a Tulajdonostól, így akár két egymás melletti házat ajánlunk nagyobb családoknak, baráti társaságoknak. A másik ház ára: 180.000 Euro.

A jelen hirdetésben szereplő  ingatlan ára teljes berendezéssel 280.000 Euro. Cégként is megvásárolható. Ebben az esetben az ár kedvetzőbb!

Kérésre alaprajzot, további képeket, műszaki dokumentációt küldök.

AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES!

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni ezt a panorámás, jó fekvésű ingatlant, úgy hívja az ALFAINGATLANT. Mobil: 06 70 243 2244

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

 

Keresünk eladó ingatlanokat a Balaton északi partján, Veszprémben és környékén.

KAPCSOLAT: +36 70 6808 265 - 06 70 243 2244 - E-mail: balassa33@gmail.com

Vissza >>> az eladó balatoni ingatlanokhoz

e-mail: info@alfaingatlan.hu

Mobil:  +36 70 6808 265; 06 70 243 2244 - tel./fax: 06 87 789 421

Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Keressen ingatlant nálunk az ALFAINGATLANNÁL, Balatoni eladó ingatlanok az északi parton, balatoni panorámás házak Szigligeten eladók, Szigligeten eladó 2 családi ház, szigligeti ház eladó,